Un ucrainean de 24 de ani cu Maserati, grăbit să iasă din județ, a adormit la volan și  a provocat un accident rutier la Vatra Dornei

La 02.03.2022, în jurul orei 06:50,  echipajul de poliție aflat în serviciu pe raza Secției 14 Poliție rurală Vama a fost sesizat prin  112 cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier soldat cu victime pe DN17, la Prisaca Dornei, accident în care a fost implicat un autoturism înmatriculat în Ucraina ocupat de doi pasageri și care se deplasa pe Vatra Dornei dinspre Suceava.

   Din primele verificări a rezultat că vina aparține conducătorului ucrainean care ar fi adormit la volan. Ambii conducători au fost transportați la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, fiind răniți ușor.

Concret, la data de 02.03.2022, în jurul orei 06.40, T.Y. de 24 ani, cetăţean ucrainean, în timp ce conducea auto marca Maserati pe DN 17 în satul Prisaca Dornei, comuna Vama, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sens opus unde a intrat în coliziune frontală cu un automobil marca Audi A4, condus regulamentar, spre Suceava,  de către   un bărbat de 65 ani din municipiul Dej, județul Cluj.

Conducătorii auto au fost testaţi  alcooltest rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul amândurora.  De asemenea le-a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.