Un vicovean a produs un incendiu de vegetație la Bivolărie. Când a dat să fugă la sosirea polițiștilor, s-a blocat cu mașina chiar lângă locul faptei

Miercuri seară, pe la ora 20.00, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localității Bivolărie, pe raza orașului Vicovu de Sus, are loc un incendiu de vegetație.

Polițiștii s-au deplasat înspre locul faptei pentru identificarea persoanelor care au inițiat incendiul de vegetație. La vederea autoturismelor care se îndreptau înspre zona incendiului de vegetație, autorul faptei s-a urcat într-un autoturism și a încercat plece de la fața locului, însă din cauza terenului accidentat nu și-a mai putut continua deplasarea. Autorul faptei a fost identificat în persoana lui Virgiliu P., de 64 ani, din orașul Vicovu de Sus.

La fața locului au fost solicitați lucrătorii din cadrul ISU Bucovina – Garda de Intervenţie Vicovu de Sus, incendiul fiind lichidat,  fără a afecta alte bunuri, terenuri sau imobile.

S-a constatat faptul că în urma incendiului au ars aproximativ 3 hectare de teren acoperit cu vegetație uscată.

Măsurile legale în ceea ce privește incendierea vegetației de către Virgiliu P. vor fi luate de către lucrătorii din cadrul ISU Suceava.

        

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *