Un vicovean bătut de fosta nevastă a ajuns la spital. Polițiștii au emis ordin de protecție împotriva femeii agresive

Miercuri seară, pe la ora 20:10, lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat din oraș care a reclamat că a fost bătut de către fosta soție.

Lucrătorii  din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că bărbatul agresat locuiește în aceeași casă din  Vicovu cu fosta soție.

În data de 12.01.2022, în jurul orelor 20.10, bărbatul a fost lovit în cap de către aceasta din urmă. Rănitul a fost transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu „contuzie occipital stânga posttraumatic”.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar pe baza răspunsurilor oferite de către partea vătămată, s-a constatat că în cauză există risc iminent, fapt pentru care în cauză a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile/ 120 ore începând cu data de 12.01.2022 ora 21:05, fiindu-i  impuse femeii agresive păstrarea unei distanțe de 50 de metri față de fostul ei soț  și față de imobilul în care locuiește.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de violență în familie”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 199 alin. (1) din Codul Penal raportat la art. 193 alin. (1) din Codul Penal ce urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.         

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.