Un vicovean băut a intrat astă noapte cu mașina într-un frigider din fața benzinăriei Euro Tehnic din Vicovu de Sus

Astă noapte, pe la ora ora 1.30, lucrătorii din  cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus, au fost sesizați despre faptul că a avut loc un accident cu pagube materiale la Benzinăria Euro Tehnic din localitate.

Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că la data de 25.09.2022, în jurul orelor 01:25, în stația de alimentare cu carburanți a intrat autoturismul condus de  localnicul M.B., ulterior acesta pierzând controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu ușa unui frigider. Conducătorul auto a oprit mașina, s-a dat jos din autovehicul, după care a urcat din nou în autoturism și a parcat mașina în spatele benzinărie

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, s-a solicitat testarea acestuia cu aparatul alcooltest, conducătorul auto refuzând testarea.  A fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul a fost sancționat contravențional conform art. 10 alin 1 din OUG 195/2002 și conform art.147 alin. 1 din OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 3.045 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, dosarul urmează să fie soluționat procedural de către polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Vicovu de Sus.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *