Un vicovean băut a intrat cu forţa în locuinţa fostei soţii. Bărbatul a fost arestat

La data de 26 februarie 2019, în jurul orelor 18:20, polițiștii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizaţi direct de C. M. de 43 de ani, localnică, cu privire la faptul că în jurul orelor 17.30, fostul soţ, în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate, s-a deplasat la domiciliul ei.

Începând cu data de 18.02.2019 fostul soţ a fost obligat prin hotărârea civilă nr.274/18.02.2019 să păstreze o distanţă de minim 100 de metri de reclamantă şi locuinţa ei.

Bărbatul în cauză a fost identificat la locuința sus numitei, în stare vădită de ebrietate, a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, unde i s-a adus la cunoştinţă faptul că a încălcat ordinul de protecţie emis de către Judecătoria Rădăuţi.

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „nerespectarea hotărârii judecătoreşti”.

În urma activităților de cercetare penală desfășurate, s-a dispus reunirea cauzei la o altă cauză penală înregistrată  la data de 19.02.2019, cu privire la aceeași faptă.

Polițiștii au dispus prin ordonanță reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în C.R.A.P. al I.P.J. Suceava. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *