Mopan Suceava
Evenimente

Un vicovean băut și fără permis a urcat cu motocicleta pe trotuar și a încercat să fugă de polițiști

Un vicovean în etate s-a pornit cu mopedul la plimbare, desi băuse și nici nu avea permis, ca să nu mai vorbim de echipament de protecție.

Doar că o patrulă de poliție din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, în timp ce efectua serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, ieri 26.09.2020, la ora 13.20,  pe strada Calea Cernăuți de pe raza orașului Vicovu de Sus, l-a observat un mopedist, fără cască de protecție

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, din spatele mopedistului, prin punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase.

Mopedistul a virat dreapta pe trotuar, continuându-și deplasarea pe trotuar pe aceeași direcția de mers, virând din nou dreapta în parcarea din fața Supermarketului Unicarm Vicovu de Sus, unde a oprit mopedul.

Mopedistul a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 63 de ani, localnic, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la Spitalul din Rădăuţi, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere” „conducerea unui vehicul neînregistrat” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *