Actualitate

Un vicovean beat a pus pe drumuri polițiștii, reclamând că i-a fost furată sacoșa cu cumpărături. De fapt, era supărat că nu-i funcționa bricheta

Joi după amiază, pe la ora 17.00, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti au fost sesizați prin 112 de către Constantin I., de 39 ani, din comuna Vicovu de Jos, cu privire la faptul că i-a fost furată sacoșa cu cumpărături.

Când polițiștii au ajuns la locul indicat, au  legătura telefonică cu apelantul, dar acesta avea telefonul închis.  După alte încercări, bărbatul  a răspuns și a zis că este la un bar din apropierea magazinului Profi, din localitate, bea o cafea și le-a cerut polițiștilor să aibă puțină răbdare, să-și termine cafeaua. În cele din urmă, omul a fost identificat în fața magazinului Profi in localitate, în stare avansată de ebrietate. El a explicat că, înainte de ora 17.00, după ce a a cumpărat niște bunuri din magazin, persoane necunoscute i-au furat plasa în care se aflau produsele achiziționate,  chiar în fața magazinului. Asupra apelantului a fost găsită însă o sacoșă în care se aflau bunuri alimentare.

Polițiștii au luat legătura cu angajații magazinului care au confirmat că, Constantin I. a cumpărat în urmă cu foarte puțin timp exact produsele aflate în sacoșă.

Fiind pus față în față cu angajații magazinului, el a recunoscut că este vorba de produsele  care se aflau asupra sa, însă era nemulțumit de faptul că bricheta nu-i funcționa.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”, polițiștii urmând să  dispună și măsuri de sancționare față de apelant.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *