Un vicovean care a blocat cu balast revărsat dintr-un camion neasigurat corespunzător strada Ion Nistor din Rădăuți, depistat cu ajutorul camerelor de supraveghere

Primăria municipiului Rădăuți a anunțat pe pagina proprie de internet că polițiștii locali rădăuțeni au identificat cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere pe șoferul care a împrăștiat balast  pe strada Ion Nistor din localitate, în data de 15 aprilie, săptămâna trecută, continuându-și drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin a postat imediat după producerea evenimentului fotografii cu strada acoperită de balast maroniu. Pentru curățarea carosabilului au interveni angajați ai Primăriei și locuitori din zonă.

Cel care se face vinovat de incident este, conform postării de pe site-ul primăriei rădăuțene  Hariton Ilarie Dumitru, din Vicovu de Jos, care conducea camionul Iveko Trakker, SV84NPC,  fără o asigurare corespunzătoare a încărcăturii.

”Nota de plată a activităților de curățenie este întocmită de SC Servicii Comunale, iar amenda va fi pentru două fapte contravenționale în concurs: asigurarea necorespunzătore a încărcăturii și murdărirea străzilor cu balast, ambele sancțiuni cu limite cuprinse între 1000 și 1600 lei” au transmis reprezentanții primăriei Rădăuți.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.