Un vicovean care a încălcat ordinul de protecție impus de judecători, obligat să nu se apropie de familia pe care o teroriza, încătușat și trimis în arest, de Crăciun

Joi după amiază, în a doua zi de Crăciun, pe la ora 14:10, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi de către o femeie  de 45 de ani, localnică, cu privire la faptul că fostul soţ, Ilie S., de 45 de ani, a venit la domiciliul ei, încălcând ordinul de protecție.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că  la 15.10.2019, prin sentință civilă, Judecătoria Rădăuți a emis un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni, obligându-l pe bărbatul Ilie S. să păstreze o distanță de 300 de metri față de partea vătămată și copii acesteia.

Doar că la 26.12.2019, în jurul orei 13.30, bărbatul a încălcat ordinul de protecție, fiind identificat de polițiști în flagrant la locuinţa victimei, acesta fiind condus ulterior la sediul poliției pentru cercetări.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „nerespectarea hotărârii judecătoreşti”, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți dispunând prin ordonanță reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 45 de ani, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava. 

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *