Un vicovean care a încălcat ordinul de protecție împotriva concubinei cu care are 5 copii, băgat în arestul IPJ

În cursul zilei de ieri, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului din Vicovu de Sus, care a pus în pericol siguranța unei familii cu 5 copii, inducându-le o stare de temere și încălcând un ordin provizoriu de protecție. Este vorba despre situația creată de bărbatul din Vicovu de Sus care și-a agresat acum două zile pe femeia cu care are împreună cinci copii.

Reamintim că la data de 02.08.2019, ora 02:16, polițiștii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, au fost sesizaţi în mod direct de către o femeie de 30 ani, din localitate, cu privire la faptul că, concubinul său, a revenit la imobilul din care fusese evacuat, încălcând ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști.

Din verificări a reieșit că femeia locuiește în orașul Vicovu de Sus, împreună cu cei 5 copii ai săi și a avut o relație de concubinaj cu un bărbat de 38 ani, din aceeași localitate. La data de 01.08.2019, în urma mai multor sesizări din partea acesteia, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, fiind dispusă evacuarea temporară a bărbatului din imobil.

La data de 02.08.2019, în jurul orei 02.15, bărbatul a revenit la locuință, motiv pentru care femeia a sesizat organele de poliție, fiind întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „nerespectarea hotărârii judecătorești”.

Echipajele de poliție l-au identificat pe bărbatul de 38 de ani la domiciliul concubinei sale, motiv pentru care l-au condus la sediul poliției pentru audieri.

Având în vedere faptul că bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis, polițiștii au dispus reținerea sa pentru o perioadă de 24 de ore și încarcerarea în arestul IPJ Suceava. Reamintim că eri după amiază, pe la ora 16.17, o femeie de 30 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a sesizat prin 112 faptul că a fost agresată de către concubin.

Din discuţiile purtate de polițiști cu femeia a reieşit faptul că locuieşte împreună cu concubinul în vârstă 38 de ani, localnic, cu care are 5 copii.

La data și ora menționate, în urma unui conflict spontan, bărbatul a lovit-o pe femeie.

Victima a fost supusă formularului de risc, pentru a se emite un ordin de protecție provizoriu, rezultatul fiind pozitiv. Astfel, s-a emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului agresiv pentru o perioadă de 5 zile, acesta având ca interdicție să se apropie de concubina sa la o distanță de 200 de metri.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de „violenţă în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.