Un vicovean de 56 de ani găsit mort în casa în care locuia singur. Vecinii nu îl mai văzuseră de trei zile

Ieri seară, 15.10.2019, la ora 20.57, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un localnic din orașul Vicovu de Sus cu privire la faptul că C.D., un bărbat de 56 de ani, a fost găsit decedat în locuința sa din orașul Vicovu de Sus.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul decedat locuia singur. Până la sosirea polițiștilor la domiciliul acestuia, ușa de la intrarea în locuință a fost spartă de către lucrătorii din cadrul I.S.U. Suceava – Garda de Intervenție Vicovu de Sus, aceasta fiind inițial încuiată. În interiorul locuinței nu au fost identificate urme de răvășire, iar membrii familiei nu reclamă sustragerea vreunui bun.

Cadavrul a fost găsit în bucătăria locuinței, fiind întins pe podea, iar acesta prezenta instalată lividitate cadaverică la nivelul capului și a toracelui.

Din investigații a rezultat că bărbatul era cunoscut ca fiind consumator frecvent de băuturi alcoolice, iar ultima dată a fost văzut de către vecini în data de 12 sau 13.10.2019.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a constatat și declarat decesul.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *