Actualitate

Un vicovean supărat a vrut să-și taie venele, la beție. S-a răzgândit în ultimul moment și și-a retezat doar degetul cel mic

Ieri după amiază, înainte de ora 16.00,  patrula din cadrul SPR nr. 4 Gălănești a fost sesizată prin 112, de către un bărbat din Vicovu de Jos  cu privire la faptul că fratele său s-a tăiat cu un cuțit.

Polițiștii au mers la fața locului, și l-au găsit pe rănit, un bărbat de 28 de ani, la domiciliul său din comuna Vicovu de Jos în stare de ebrietate, prezentând o plagă  tăiată  la unul dintre degetele mâinii stângi.

Un echipaj SMURD a acordat primul ajutor rănitului. Efectuându-se cercetări cu privire la modul în care numitul bărbatul și-a produs plaga s-a stabilit că acesta a avut un conflict verbal cu fratele iar pe fondul consumului de alcool,  acesta a amenințat că își va tăia venele. Nu și-a tăiat venele, dar și-a retezat cu un cuțit de bucătărie degetul mic de la mâna dreaptă.

Bărbatul rănit a fost preluat de echipajul de poliție și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost internat la Secția Psihiatrie.

A fost întocmit formular de evaluare al riscului, în cauză neexistând risc iminent pentru viața și integritatea vreunei persoane.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare  corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *