Un voitinean a ajuns în arest după ce a încălcat ordinul de protecție prin care i se interzicea să se apropie de soție și copii, din cauza comportamentului violent

La 12.10.2021 s-au continuat cercetările în cauza privind încălcarea la de către Constantin Florin C. , de 46 ani, din comuna Voitinel, a ordinului de protecție emis pe o perioadă de 6 luni începând cu data de 24.09.2021,  prin care acesta era obligat la păstrarea unei distanțe  minime de 200 metri față de soția lui de 47 ani, și față de copii acesteia și interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu femeia.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de: „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție” și „amenințare” și au dispus administrarea probatoriului și citarea lui Ciorcan Constantin Florin în vederea audierii la sediul Postului de Poliție Voitinel însă nu s-a prezentat. În perioada 08.10.2021 – 12.10.2021 susnumitul a plecat de la domiciliu și nu a putut fi identificat în vederea audierii însă la data de 12.10.2021, în urma informațiilor obținute, Ciorcan Constantin Florin a fost identificat în centrul com. Voitinel și a fost condus pentru audieri la sediul postului de poliție. 

Ca urmare a probatoriului administrat și a audierii în calitate de suspect în prezența apărătorului ales, față de suspectul Ciorcan Constantin Florin s-a luat măsura reținerii preventive sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *