Un voitinean a reclamat la 112 că ia bătaie la Vicovu de Sus. Dosar penal pentru agresori și amendă pentru reclamantul care nu și-a justificat prezenta pe timp de noapte în afara localității de domiciliu

La 17.03.2021, înainte de ora 23.00, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 42 ani, din comuna  Voitinel, cu privire la  faptul că a fost victima unei agresiuni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că  în jurul orei 22:50,  voitineanul se afla la domiciliul unui bărbat din Vicovu de Sus,   timp în care au venit și doi tineri, de 22, respectiv 17 ani, localnici, pentru a consuma băuturi alcoolice împreună.

Pe fondul unui conflict spontan, bărbatul din Voitinel a avut o altercație cu cei doi tineri, fapt pentru care a apelat la 112, solicitând intervenția organelor de poliție.

Persoana vătămată nu a dorit să fie transportată la vreo unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate și a fost sancționat c cu amendă în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 privind măsurile de prevenirea răspândirii virusului SARS COV 2.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de  ,,lovirea sau alte violenţe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *