Un Volkswagen a luat foc aseară la Cajvana, ca din senin. Nici proprietarul nici rudele acestuia nu au habar cum s-a produs incendiul. Pompierii acceptă drept cauză un cablu electric defect

Aseară, pe la orele 21:06, Poliţia oraşului Cajvana a fost sesizată prin 112 de către o femeie din localitate  despre faptul că în zona denumită „La fermă” a luat foc un autoturism.

Polițiștii s-au deplasat la faţa locului unde au identificat un autoturism marca VW Polo de culoare roşie care ardea cu flacără deschisă în zona compartimentului motor, conducătorul autoturismului neaflându-se la locul faptei.

A intervenit și un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Solca cu o autospecială precum şi un echipaj de pompieri civili din cadrul SVSU Cajvana cu două autospeciale, care au lichidat incendiul.

Reprezentanţii Gărzii de Intervenţie Solca au stabilit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la instalaţia electric a autovehiculului, focarul fiind localizat la nivelul alternatorului.

A ars partea din faţă a autoturismului (compartimentul motor), valoarea prejudiciului fiind estimată la aproximativ 2500 lei.

Au fost efectuate verificări şi investigaţii pe raza de competenţă, stabilindu-se că autoturismul marca VW Polo, aparţine unui bărbat de 40 ani din oraşul Cajvana, iar în urma măsurilor de căutare, acesta nu a fost găsit la domiciliu şi nici nu s-a putut lua legătura telefonică cu el.

În urma discuţiilor purtate cu soacra acestuia a reieşit că în urma incendiului, ginerele său nu a suferit leziuni şi se afla singur în autoturism, acest lucru fiind confirmat şi de fiica acestuia care a fost contactată telefonic şi care a precizat că aspectele declarate i-au fost comunicate de tatăl său telefonic despre care nu cunoaşte locul în care se află, telefonul acestuia fiind uterior  închis.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind infracţiunea de „distrugere din culpă”, cercetările fiind continuate de către Poliţia Oraşului Cajvana sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *