Un VW Touareg burdușit cu țigări, abandonat cu motorul pornit, descoperit de polițiștii de frontieră la Vicovu de Sus

În data de 12 august a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, jud. Suceava, în jurul orei 01.30, polițiștii de frontieră au depistat  în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Vicovu de Sus, un autoturism de teren, marca VW Touareg, abandonat, cu motorul pornit, în care se aflau mai multe colete cu ţigări.

S-au luat măsuri de cercetare  şi supraveghere a zonei respective fiind totodată anunțate autoritățile de frontieră din Ucraina despre eveniment.

Autoturismul de teren şi coletele au fost duse la sediul sectorului unde în urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 14.450 pachete cu țigări, de provenienţă ucraineană

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 169.416 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul de teren, cu numere false de înmatriculare, în valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În cauză  se fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *