Un zilier de 52 de ani din Cârlibaba a murit pe lungul drum de la stăpân la ambulanță

Ieri după amiază, înainte de ora 18, un echipaj de ambulanță a sesizat prin 112  faptul că au fost solicitați la o intervenție pe raza comunei Cârlibaba, iar persoana în cauză era deja decedată.

Din cercetări a rezultat că un bărbat de 52 ani, din comuna Cârlibaba, a lucrat circa o săptămână  ca muncitor zilier în gospodăria unui om mai înstărit din localitate.  Conform spuselor acestuia, din data de 21 martie, muncitorul a contactat o răceală ori gripă, simțindu-se tot mai rău. Ieri s-a simțit foarte rău și a solicitat un autoturism condus de un cunoscut, pentru a se deplasa la locuința sa și ulterior la spital. În jurul orei 17,00 a ieșit din locuința gospodarului unde lucra cu ziua, pentru a ajunge la drum unde era așteptat de autoturismul solicitat și după ce a parcurs mai puțin de 100 de metri, s-a așezat pe spate pe pământ. Când l-a ajuns din urmă gospodarul, bolnavul  gemea și vorbea neinteligibil, trebuind să-l transporte cu o sanie trasă de cal până la drum, unde se afla autoturismul. Când au ajuns la autoturism, omul nu mai respira și au bănuit că a decedat. Atunci au apelat 112 solicitând o ambulanță la fața locului, iar lucrătorii de pe ambulanţă au constatat și declarat decesul persoanei în cauză. 

La examinarea sumară a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă, iar echipajul de pe ambulanţă care a constatat decesul, s-a exprimat că victima cel mai probabil a suferit un infarct miocardic.  A fost anunțat CML Câmpulung Moldovenesc în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *