Actualitate

Unei familii din Zaharești i-a luat foc casa la câteva ore după ce au plecat cu toții în concediu, la mare. Incendiul a pornit de la un frigider lăsat în priză

Astă noapte, pe la ora 0.40, pompierii și polițiștii au fost alertați prin 112 despre faptul că a izbucnit un incendiu la o casă din satul Zaharești,  comuna Stroiești.

Polițiștii au constatat că ieri seară, în jurul orelor 19.00, proprietarul locuinței împreună cu soția și cu cei doi copii minori ai lor, au plecat din  Zaharești către Constanța, în vacanță.

În jurul orelor 00.30 mai mulți vecini au observat că la locuința acestora a izbucnit un incendiu.

Pentru stingerea acestuia au intervenit două echipaje din cadrul ISU Suceava care a localizat și stins focul, nefiind înregistrate victime omenești

În urma incendiului a ars dranița de pe acoperișul casei, mobilierul din bucătărie, s-a degradat tencuiala din interiorul bucătăriei, s-au spart 11 geamuri  termopan, a fost distrus frigiderul și ușa de acces în bucătărie.

Cauza probabilă producerii incendiului stabilită de lucrătorii ISU a fost efectul termic al curentului electric. Primele materiale ce s-au aprins, au fost obiectele din plastic din interiorul frigiderului.

Prejudiciul nu a putut fi estimat de persoana vătămată, urmând ca pe parcursul cercetărilor să se stabilească  cu exactitate valoare bunurilor arse în incendiu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *