Mopan Suceava
Actualitate

Unirea Principatelor, văzută de bucovineni, dar și relația complicată a Ucrainei cu Rusia, cu istoricul Daniel Hrenciuc, la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 28 ianuarie 2023,  realizatorul  Neculai Roșca are alături pe profesorul dr. Daniel Hrenciuc, unul dintre istoricii remarcabili ai Bucovinei silelor noastre.

Cum a fost privită dar și sprijinită Unirea Principatelor Române din ianuarie 1859 de către românii bucovineni care trăiau atunci în Imperiul Austro – Ungar, alături de o bună parte a ucrainenilor, dar și despre ultima apariție editorială semnată de Daniel Hrenciuc: ”Ucraina versus Rusia. Paradoxurile și dilemele unei relații complicate”, provocări la care invitatul va oferi răspunsuri competente mâine seară.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *