Uniunea pentru Bucovina, comunicat: Dale căzute la fântâna arteziană din parcul central al Sucevei şi coşuri de gunoi vopsite doar până la jumătate

Sandrinio Neagu, preşedinte interimar al Uniunii pentru Bucovina a transmis un comunicat de presă prin care atrage atenția asupra lucrărilor realizate de Primăria Suceava în parcul central al orașului:

”Aşa arată nişte lucrări realizate de Primăria Suceava. Practic, o bătaie de joc la adresa sucevenilor şi a bunului simţ. În parcul central din Suceava, dalele care plachează fântâna arteziană au „obosit” şi au picat.

Din imagini se vede că la placare s-au folosit materiale de proastă calitate, care, în mod evident, nu aveau cum să reprezinte o garanţie pentru lucrare. Adezivul a cedat, iar plăcile de marmura sau travertin au ajuns la pământ.

În plus, în interior, părţile metalice sunt pline de rugină, semn al unei îngrijiri de calitate de-a lungul timpului.

Şi nu este singura „operă de artă” a gospodarilor din Primăria Suceava. În acelaşi parc central au fost vopsite coşurile metalice de gunoi.

O operaţiune care, la prima vedere, pare banală şi simplă. Într-adevăr, este simplu pentru cineva care chiar vrea să facă treabă. Din păcate, nu este şi cazul celor de la Primăria Suceava.

Coşurile de gunoi au fost vopsite prin exterior. În interior, vopseaua a ajuns doar până la jumătatea coşurilor. Cu siguranţă, explicaţii vor exista, dar de explicaţii s-au săturat mai toţi sucevenii.

Uniunea pentru Bucovina cere stoparea jafului din banul public. Suceava nu este terenul de încercare pentru hoţi. E timpul să luăm atitudine şi să nu mai permitem aceste golănii ordinare. E timpul ca şi în Suceava lucrurile să se schimbe în bine, să începem o dezvoltare reală a oraşului.

Uniunea pentru Bucovina crede că este timpul unui nou început pentru Suceava, iar acest nou început va fi posibil prin implicarea unui număr cât mai mare de locuitori ai acestui oraş”.

Please follow and like us:

One thought on “Uniunea pentru Bucovina, comunicat: Dale căzute la fântâna arteziană din parcul central al Sucevei şi coşuri de gunoi vopsite doar până la jumătate

  • 10 aprilie 2019 la 16:10
    Permalink

    Domnule Sandrino Neagu subscriu la cele mentionate de dumnevoastra cu completarea ca cetatenii din toate cartierele orasului trebuie sa ia atitudine pentru ca frumusetea si dezvoltarea unui oras nu se face numai in centru ci in toate cartierele, in cazul meu cartierul CUZA VODA, unde curatenia de primavara s-a facut de mantuiala, iar unii reprezentati chiar ai consiliului local, respectiv domnul consilier ADRIAN ARAMESCU, chiar lasa de dorit prin atitudinea lor fata de aspectul municipiului Suceava. Trebuie sa se implice mai mult si Politia Locala pentru aplicarea prevederilor Hotararii Consiliului Local nr.300/2018. Daca sloganul PNL-ului la nivel national este “in primul rand ROMANIA !”, atunci pe plan local deviza ar fi” municipiul Suceava oras european la nivelul fiecarui cartier “.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *