Mopan Suceava
Politica

Universitarul sucevean Florin Boghean: „Lucian este primarul de care Suceava are nevoie, are determinarea necesară de a începe un proiect și de a-l duce la bun sfârșit”

Florin Boghean, cadru didactic în învățământul universitar sucevean, se alătură echipei lui Lucian Harșovschi pentru Consiliul Local Suceava, fiind convins că Lucian Harșovschi este primarul de care Suceava are nevoie, are determinarea necesară de a începe un proiect și de a-l duce la bun sfârșit.

“Am fost și am rămas mereu un adept al ideii că schimbarea începe de la nivel local. În calitate de cadru didactic universitar, am văzut puterea transformării prin educație și implicare comunitară.

Experiența mea la catedră, implicarea în diverse proiecte cu finanțare europeană, relația cu mediul antreprenorial m-a învățat importanța ascultării, comunicării și colaborării. Aceste valori le voi aduce și în serviciul comunității sucevene.

Printre prioritățile mele se numără îmbunătățirea accesului la educație și oportunități de dezvoltare pentru membrii comunității, promovarea dezvoltării durabile și protejarea mediului înconjurător, precum și sprijinirea inițiativelor care aduc comunitatea noastră mai aproape împreună.

Pe Lucian, până să intru în această echipă, îl cunoșteam la fel ca orice alt sucevean, îl vedeam implicat și dornic să facă lucruri, să ajute oamenii, să găsească soluții la orice problemă, iar de când îl cunosc, mi-a confirmat toate cele spuse mai sus. Lucian este primarul de care Suceava are nevoie, are determinarea necesară de a începe un proiect și de a-l duce la bun sfârșit”, a transmis Florin Boghean.

Lucian Harșovschi, la rândul său a transmis că este sigur că alături de domnul profesor Boghean va construi împreună un viitor mai bun pentru Suceava și suceveni.

”Pe 9 iunie Alegem Viitorul!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *