Unor comercianți din bazar nu le convine purtarea obligatorie a măștilor de protecție. ”Se vor da amenzi și dacă bazarul va deveni focar de infecție cu coronavirus, acesta se va închide”, a avertizat primarul Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a spus, într-o declarație de presă  că sunt comercianți în bazar cărora nu le convine că sunt obligați să poarte măști de protecție în incinta centrului comercial. El a avertizat că acestea sunt normele care trebuie respectate și care au condiționat redeschiderea Bazarului, se vor da în continuare amenzi celor care nu respectă regulile iar dacă se va ajunge ca acest centru comercial să devină focar de infecție cu coronavirus, Bazarul se va închide imediat.

”Primăria Suceava a redeschis bazarul în cursul zilei de sâmbătă, 30 mai, cu măsuri specifice, cu tuneluri de dezinfecție, termometre non contact, cu circuite în bazar, cu obligația de a purta mască de protecție. Fac un apel în mod special la comercianții din Bazar pentru că am înțeles că au fost comentarii din partea unor comercianți, care nu sunt de acord să poarte mască toată ziua. Nu avem soluții. Eu cred că ei sunt cei mai interesați ca acest bazar să funcționeze. În caz contrar, Doamne ferește, dacă se va face un focar de coronavirus în bazar, vom fi obligați să închidem înapoi Bazarul, ceea ce nu ne dorim nici noi, nici ei. Vom rămâne vigilenți în continuare în Bazar, avem Poliția Locală acolo, s-au dat amenzi, vom da amenzi în continuare la cei care nu respectă regulile. Trebuie respectate acestea în așa fel încât acest centru comercial să funcționeze în condiții de siguranță”, a transmis primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *