”Untold”-ul nocturn de la Albina. Cine-i mai poate stăpâni pe cocalari?

Petrecăreții de la Albina au mixat astă-noapte deep house și hip hop, cu boxele date la maxim ore întregi.

În noaptea care tocmai a trecut, de 3 spre 4 august 2022, în jurul orei 12 noaptea, locuitorii din zona Albina s-au trezit teleportați la Untold ori într-un alt mare festival zgomotos  din lumea asta.

Doar că nu erau pe stadion, ci în paturile lor, cei care dormeau, ori pe la televizoare ceilalți. Dintr-o mașină oprită în zona magazinului Albina, tunată cu un sistem audio de bubuia și spitalul, muzica house, hip hop ori trap îți penetra la volum maxim și ultima celulă din corp.

Pe lângă multe înjurături și discuții care încercau să acopere volumul infernal, mezonopticii s-au gândi să varieze programul: așa că au schimbat din volum la maxim în continuu, alternări cu volum lin care într-o fracțiune de secundă trecea la maxim.

Stomacurile riveranilor erau chircite sub plapumă, iar urechile se chinuiau să prindă, totuși, în întregime mesajul ”cult” al pieselor care îndemnau la dezmăț.

Au răbdat locuitorii zonei cât au răbdat, până au sunat la 112, să vină un echipaj să vadă dacă pot ostoi petrecăreții. A sosit echipajul, la vederea căruia omul de veghe al petrecăreților a fluierat și a strigat: muzica încet.

Și, minune, când au ajuns agenții, liniște, doar câțiva tinerei care s-au bucurat că i-au văzut. Unul dintre agenții coborâți din mașină, cu telefonul la ureche a sunat mai întâi la cel care a sesizat organele, cerând cu voce tare, pe esplanada magazinelor, CNP, date personale, ca să-și justifice trecerea pe acolo, așa în drumul mare, ca să audă și reclamații cine nu poate dormi de ei, să audă nume, prenume și CNP și serie de buletin (deși, nu cred că știau de GDPR).

Apoi, domnul cu datele a întrebat pe cineva din cei prezenți: bă, ai luat ceva? Toată scena a putut fi urmărită de la geamuri, ca la teatru. Nu au stat mult, au plecat claxonând polițienesc, și gata. Încă o acțiune de trecut în raport. La noapte oare ce muzică se difuzează, între orele 23.00 – 1.00, în piațetă la Albina? Măcar să știe și localnicii.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *