Unui elev de la Colegiul ”Lațcu Vodă” Siret i s-a făcut rău în timpul simulării la proba a doua a examenului de bacalaureat

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat că astăzi, 23 martie, la  proba obligatorie a profilului din cadrul simulării examenului de Bacalaureat – E.c), sesiunea 2021. au fost prezenți 4829 elevi (3308 la matematică, respectiv 1521 la istorie).

Niciun candidat nu a avut temperatura peste maximul admis.

Unui elev de la Colegiul Tehnic ”Lațcu Vodă” Siret i s-a făcut rău în timpul probei. Elevul a fost consultat la cabinetul medical al școlii unde s-a constatat o creștere a pulsului și a tensiunii arteriale. Asistenta medicală a chemat ambulanța, iar echipajul a constatat și o creștere a glicemiei, prin urmare elevul a fost transportat la spital pentru îngrijiri, momentan fiind sub supraveghere medicală. Elevul a fost testat cu testul rapid antigen, rezultatul fiind negativ.

Niciun candidat nu a fost eliminat.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15:00.

Următoarele probe vor avea loc astfel:

  • 24 martie: proba la alegere a profilului și specializării – E.d)
  • 25 martie: proba la Limba și literatura maternă –  proba E.b).

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *