Unul dintre cei trei bărbați prinși sub un mal de pământ la Calafindești nu a mai putu fi salvat. Intervenția a durat peste 5 ore, fiind îngreunată de pământul îmbibat cu apă care se surpa

În ciuda eforturilor susținute a pompierilor suceveni care au lucrat fără oprire mai bine de 5 ore, viața unuia dintre cei trei bărbați surprinși sub un mal de pământ la Calafindești, în timp ce săpau la un șanț de canalizare, nu a mai putu fi salvată.

Doi dintre ei au reușit să iasă la suprafață dar pentru cel de al treilea au intervenit pompierii suceveni cu modulul multirisc si o autospecială, la fața locului a ajuns repede și o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ.  

În timpul intervențiilor de aseară purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a transmis că misiunea este foarte dificila din cauza faptului că malurile se surpă încontinuu, fiind îmbibate de apă. Dacă la sosirea echipajelor bărbatul era conștient, pe parcursul intervențiilor acesta și-a pierdut conștiiența.

În jurul orei 22:45, victima surprinsa de malul de pământ a fost extrasă. Misiunea a fost extrem de dificilă, din cauza malului de pământ instabil, mocirlos, cu o adâncime de aproximativ 5 metri, care se surpa în permanență din cauza infiltrațiilor apei, punând in pericol chiar și viața salvatorilor.

După eforturi susținute, trupul victimei a fost recuperat și predat echipajului SMURD, care a efectuat manevre de resuscitare. În ciuda eforturilor susținute ale salvatorilor, care au lucrat fără oprire aproape 5 ore pentru extragere, dar și a echipajelor SMURD și SAJ de a-l resuscita, bărbatul în vârsta de aproximativ 40 de ani a fost declarat decedat de medicul prezent la fața locului (la ora 23:45).

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.