Unul dintre scandalagii de la Albina a spart un geam al magazinului, aruncând cu un lemn în acesta. A fost prins și s-a ales cu dosar penal pentru distrugere

La 01.05.2021, orele 08:02, a fost seizat prin 112 faptul că o persoană necunoscută a spart un geam termopan al Marketului Albina din cartierul George Enescu din municipiul Suceava.

Apelanta, angajată a magazinului a relatat că, în timp ce se afla în magazin a auzit un zgomot iar în momentul în care a ieșit afară a observat că geamul termopan de lângă ușa de acces era spart iar pe jos a observat o bucată de lemn.

Din cercetările efectuate s-a conturat ideea că un anume Adrian Lazăr, de 31 ani, localnic, a fost văzut în zonă, cu puțin timp înainte de producerea evenimentului, având în mână un băț.

Au fost efectuate verificări la domiciliul acestuia, precum și în proximitatea marketului Albina ocazie cu care, în scurt timp acesta  a fost identificat și a recunoscut faptul că el este cel care a aruncat bucata de lemn înspre geamul magazinului Albina distrugându-l, fără a preciza motivul pentru care a recurs la acest gest.

Adrian \Lazăr a fost condus la sediul Poliției municipiului Suceava unde a fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere”.

Individul a fost sancționat conf. art. 2 pct. 23 din lg. 61/1991 R cu 500 lei.

Administratorul Marketului Albina a estimat prejudiciul la aproximativ 1000 lei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *