Unul dintre tinerii răniți în accidentul de marți din Rădăuți, în stare foarte gravă la ATI – Spitalul Județean. Dorneșteanul Adrian P., de 19 ani, este areactiv neurologic

Spitalul Județean Suceava a transmis un scurt comunicat privind starea pacienților victime ale teribilului accident rutier de alaltăieri, de pe strada Putnei din Rădăuți, din apropierea Liceului Agricol. Cristian Ionuț V. tânărul de 21 de ani din Gălănești este  stabil hemodinamic, fracturile de mandibulă au fost stabilizate, va fi operat zilele următoare, este bine din punct de vedere neurologic.

Dar Adrian Ilie P. de 19 ani din comuna Dornești, chiar dacă este stabilizat, din păcate este în stare gravă din din punct de vedere neurologic fiind areactiv. Amândoi sunt încă în ATI la Spitalul Județean Suceava, fiind intubați.

Precum se știe, al treilea tânăr, Vasile S. de 18 ani din Rădăuți, a decedat pe loc, în urma impactului automobilului în care se aflau cu un stâlp al rețelei de electricitate.

Marți, 12 aprilie, pe la orele amiezii, automobilul Audi condus de Cristian Ionuț V. din Gălănești, a intrat în depășirea unei coloane de vehicule poziționată în spatele unui autoturism MiniCooper condus de o femeie de 27 ani, din comuna Dornești, care se angajase într-un viraj la stânga pe o stradă secundară. Autoturismul Audi care a intrat în depășirea coloanei, pentru a evita coliziunea cu autoturismul MiniCooper a virat stânga intrând în coliziune violentă cu un stâlp de energie electrică.

În urma impactului, Vasile S., de 18 ani din municipiul Rădăuți a decedat pe loc.  Ceilalți doi tineri din mașină – șoferul Cristian Ionuț V. și Adrian Ilie P. de 19 ani din comuna Dornești, au fost răniți grav fiind transportați la Spitalul Județean din Suceava.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.