Urmărire ca în filme la Frătăuți, pe urmele unui tânăr care conducea fără permis o autoutilitară înmatriculată în Portugalia

Sâmbătă seară, la ora 19.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce executau serviciul de control al traficului rutier pe raza comunei Frătăuții Noi, în baza unei informații primite, au încercat să oprească o autoutilitară Ford Transit înmatriculată în Portugalia  care circula dinspre  Mușenița către Frătăuții Noi.

Pontul primit de polițiști a fost confirmat, iar cea mai bună dovadă a fost că  persoana de la volanul autoutilitarei nu s-a conformat semnalului de oprire și a continuat să conducă autovehiculul spre centrul comunei Frătăuții Noi. Polițiștii au pornit în urmărirea autoutilitarei pe o distanță de circa 2,5 km, pe DJ 291 A după care pe un drum lateral neclasificat spre lunca râului Suceava. Aici șoferul a oprit mașina, a coborât de la volan și a luat-o la fugă. A fost somat verbal, individul și-a continuat alergarea, fiind în cele din urmă ajuns din urmă și încătușat fiind condus la sediul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 27 ani din comuna Frătăuții Noi.

Efectuând verificări în bazele de date ale poliției s-a stabilit faptul că susnumitul nu posedă permis de conducere. A fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , autorul fiind cercetat în stare de libertate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *