Urmărire în miez de noapte pe Calea Unirii din Suceava pe urmele unui șofer beat care a trecut pe roșu

Astă noapte, pe la ora 23.00, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Suceava, a observat un autoturism marca Audi de culoare neagră, deplasându-se dinspre McDonald’s spre Colegiul Tehnic Petru Mușat Suceava.

Întrucât semaforul electric amplasat la intersecția cu străzile Petru Rareș și Mirăuți indica culoarea roșie, iar acesta nu a oprit, polițiștii au plecat în urmărirea lui, cu sirenele pornite. L-au oprit după circa 150 metri.

S-a stabilit identitatea conducătorului auto, un tânăr de 22 ani din comuna Bosanci, a fost amendat iar permisul i-a  fost suspendat pentru 30 de zile.       Ulterior, observând că acesta are un comportament ciudat, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, ocazie cu care acesta a relevat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde i-au fost prelevate două de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de îmbibaţie alcoolică în sânge.

Pe lângă amenda administrată pentru trecerea  pe culoarea roșie, în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *