Mopan Suceava
Evenimente

Urmărire până la capăt. O mașină suspectă urmărită de polițiști a lovit alte trei automobile parcate, în cartierul Burdujeni al Sucevei. Șoferul rănit a fost dus la spital

Polițiștii secției Burdujeni s-au ținut în noaptea de duminică spre luni  de coada unei mașini suspecte până când șoferul a intrat cum automobilul în alte trei mașini parcate, fiind, în urma impactului, rănit.

Suita de evenimente a pornit pe la ora 01.40, a zilei de 21 octombrie a.c., când  un echipaj din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului condus de un bărbat de 31 ani, din municipiul Suceava, însă acesta nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea automobilului.

În timpul urmăririi, pe fondul  neadaptării vitezei la condițiile de drum, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu trei autoturisme parcate.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracţiunilor de  „vătămare corporală din culpă”  și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, ce va fi soluționat procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *