Urmărit de poliție, un motociclist de 17 ani din Satu Mare, fără permis, a abandonat mopedul în lunca râului Suceava și a fugit

Ieri, 11 mai 2019, la ora 13.40, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a identificat pe DJ 178B din comuna Satu Mare un moped al cărui conducător, la vederea echipajului de poliție, a virat brusc stânga pe un drum comunal neclasificat și care, ulterior, nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, continuându-și deplasarea spre lunca râului Suceava.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că mopedul înregistrat și identificat abandonat în apropierea albiei râului Suceava, în spatele unui imobil, a fost condus de un localnic de 17 ani.

Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *