Urmărit de polițiști în miez de noapte, băut și fără permis, s-a prăbușit cu mașina într-un pârâu, la Moldovița

Astă noapte,în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, pe DJ 176, pe raza comunei Moldovița, au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru autovehiculul Mitsubishi Pajero, cu numărul de înmatriculare Marea Britanie, care se deplasa pe DJ 176, pe direcția de deplasare sat Moldovița – sat Argel.

Conducătorul auto a ignorat semnalele de oprire ale autospecialei MAI, mărind viteza de deplasare, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia.

S-a procedat la urmărirea autovehiculului marca Mitsubishi Pajero, pe DJ 176, pe o distanță de aproximativ 500 de metri, după care conducătorul acestuia a virat în partea dreaptă pe drumul comunal Timotei, rulând aproximativ 300 de metri, spre amonte. La un moment dat din cauza vitezei excesive de deplasare și a carosabilului acoperit cu zăpadă și gheață, într-o curbă la dreapta, autovehiculul a derapat și a părăsit partea carosabilă, căzând în albia pârâului.

La volan a fost identificat B.I. un bărbat de 37 ani, din comuna Moldovița. Pe locul din partea stânga față – pasager, a fost identificat un alt bărbat, B.V.  de 35 ani, din comuna Moldovița.

B.M. avea halenă alcoolică si a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice pe tot parcursul zilei de 9 martie, fără a putea indica cu exactitate cantitatea.

A mai declarat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Șoferul băut și fără permis a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

I s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis” și „conducere sub influența alcoolului”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *