Urmărit general depistat de poliţişti la Punctul de Trecere a Frontierei Siret în timp ce încerca să iasă din ţară

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret-I.T.P.F. Sighetu Marmației, au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

În data de 03 octombrie a.c., în jurul orei 06.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, cetățeanul român Cătălin S., în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza jud. Vaslui. Acesta călătorea în calitate de pasager într-un microbuz marca Mercedes Benz.
Cu ocazia efectuării formalităților specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la folosire sau prezentare cu rea credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta.
Drept urmare, persoana în cauză a fost reținută și ulterior predată unui echipaj din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *