Ușa lăsată deschisă pentru o vizită de 15 minute la vecina au costat-o pe o suceveancă 200 de lei, buletinul și cardurile de fidelizare, sustrase de persoane necunoscute care au intrat în casă

Vineri dimineață, 8 noiembrie a.c., la Poliția municipiului Suceava s-a prezentat o femeie de 80 ani, localnică, care a sesizat faptul că în ziua precedentă, persoane necunoscute au pătruns în holul locuinței sale, ușa nefiind închisă cu cheia, de unde i-au sustras dintr-un portofel, suma de aproximativ 200 lei, cartea de identitate și două carduri de fidelizare.

Polițiștii au stabilit că în ziua de 7 noiembrie a.c., în intervalul orar 18.00-19.00, femeia a plecat de acasă, aproximativ 15 minute, până la o vecină, lăsând ușa descuiată. În momentul în care a revenit nu a observat nimic deosebit, respectiv urme de răvășire sau lipsa vreunui bun.

A doua zi, 08.11.2019, în jurul orei 08.00, persoana vătămată a  constatat faptul că din portofelul pe care îl avea în holul locuinței pe o masă, îi lipseau bunurile menționate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii  infracțiunii de „furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.