Uși deschise la Palatul Justiției și la celelalte judecătorii din județ, vineri 25 octombrie, de Ziua Europeană a Justiției Civile

Biroul de Informare și Relații Publice al Curții de Apel Suceava a anunțat că,  la data de 25 octombrie în întreaga Europă este sărbătorită Ziua Europeană a Justiţiei Civile, iniţiativă comună a Consiliului Europei şi a Comisiei Europene, eveniment prin care justiţia civilă este adusă în atenţia publicului european. Semnificaţia acestei zile este aceea de a apropia justiţia de cetăţeni, de a-i ajuta pe aceştia să fie mai bine informaţi despre drepturile lor şi modalitatea de funcţionare a sistemului judiciar.

Vineri, 25 octombrie 2019, în intervalul orar 09:00 – 14:00, în incinta Palatului de Justiție și la judecătoriile din raza Tribunalului Suceava se vor desfășura manifestări de tipul „uşilor deschise” la care sunt invitaţi să participe elevi, studenţi, reprezentanţi mass-media precum şi orice cetăţean interesat.

Toate persoanele din municipiul Suceava care doresc să participe sunt rugate să se  prezinte la intrarea principală a Palatului de Justiţie, de unde vor fi îndrumate de personalul de pază către coordonatorii desemnaţi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.