Mopan Suceava
Actualitate

USV 4.0 – Continuitate și transformare, cu prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian, la Povestea Vorbei, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 3 februarie 2024, realizatorul  Neculai Roșca are alături pe prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian, prorector al Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava, candidat pentru funcția de rector al USV.

Universitarul sucevean va prezenta progamul managerial pe care îl propune, intitulat ”USV 4.0 – Continuitate și transformare”, și pe care l-a lansat în dezbatere publică.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other