Mopan Suceava
ActualitateEducatie

USV, printre cele mai tari universități din România în calitatea cercetării, conform topului Times Higher Education. Este cea mai bună din estul țării

Prorectorul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava, prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian, a anunțat că USV a fost inclusă în  Topul Universităţilor publicat de Times Higher Education pe locul 6 în ţară privind CALITATEA CERCETĂRII, fiind clasată  între 1201 şi 1500  de universități în lume, dar și între 7 şi 13 în România, fiind şi prima din estul României.

De precizat că în clasamentul Times Higher Educațion, USV surclasează universități precum: Universitatea Tehnică din Cluj – Napoca, Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea ”Al.I. Cuza” din Iași, Universitatea din Craiova, Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea Tehnică ”Ghe. Asachi” din Iași, UMF ”Grigore T. Popa” din Iași, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea ”Ovidius” din Constanța, Universitatea Politehnică din București, Universitatea Politehnică din Timișoara etc.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *