Utilaj agricol furat la Șerbăuți după ce proprietara l-a scos la vânzare și mai mulți consăteni și-au manifestat intenția de a-l cumpăra

Sâmbătă după amiază, pe la ora 14.30, lucrătorii Secției nr. 13 Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizaţi prin 112, de către Robu Maria, de 60 ani, din comuna Șerbăuți, despre faptul i-a fost sustras un utilaj agricol.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 06/07.11.2020, persoane necunoscute au pătruns pe terenul arabil, neîmprejmuit, situat în spatele locuinței persoanei vătămate, de unde au sustras un utilaj de scos cartofi, în valoare de 200 euro, ce era depozitat în proximitatea anexelor locuinței.

Persoana vătămată locuiește singură la adresa de domiciliu și în cursul săptămânii a scos spre vânzare utilajul agricol sustras, bunul fiind vizualizat de mai multe persoane care și-au manifestat interesul în a-l achiziționa.

Persoana vătămată nu a putut prezenta documente de proveniență ale bunului sustras și nici nu a oferit caracteristici tehnice ale acestuia.

Locuința nu este asigurată cu poliță de asigurare obligatorie și nu este prevăzută cu sistem de supraveghere video.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furtul calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.