”Vaccinare și responsabilitate” la Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni, campanie a Inspectoratului Școlar Județean

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a transmis un comunicat de presă prin care anunță continuarea  inițiativei ”Vaccinare și responsabilitate”, demarată în colaborare cu DSP Suceava, prin susținerea unor campanii de vaccinare în școli.

”Astăzi, 21.10.2021, Caravana vaccinării a ajuns la Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni. 25 de elevi cu vârste cuprinse între 15-18 ani din cadrul acestui colegiu s-au vaccinat cu prima doză, alături de 4 profesori și 2 angajați din rândul personalului nedidactic.

Cu această ocazie, domnul inspector școlar general, prof. Bocanci Grigore a precizat că în perioada actuală, se impune, mai mult decât oricând, realizarea unor demersuri concrete de susținere a campaniei de vaccinare, atât printr-o informare corectă, cât și prin puterea exemplului. Vaccinarea este cea mai importantă măsură sanitară de protecţie împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2. În această perioadă a pandemiei de COVID-19, vom fi prezenți și vom sprijini cât mai multe campanii  de vaccinare în școli, alături de celelalte măsuri de asigurare a siguranței sanitare.

Prezent la activitate, domnul inspector școlar general adjunct, prof. Anton Nicolae Ciprian a menționat că pentru prezența fizică a elevilor la școală este nevoie de intensificarea procesului de vaccinare. Felicit elevii, dar în același timp mulțumesc și  părinților pentru acordul dat privind decizia de vaccinare ”, se arată în comunicatul de presă transmis de inspectorul școlar general al IȘJ, Grigore Bocanci.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *