Vaccinarea antiCovid, situația la zi prezentată de Direcția de Sănătate Publică. Se mai pot face înscrieri pentur următoarele 7 zile doar la Vatra Dornei – Sala de Sport

Direcția de Sănătate Publică Suceava a anunțat printr-un comunicat de presă că în cursul zilei de ieri 20 ianuarie s-au  vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2 un număr de 1076 persoane, distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea:

–           Spital Județean Suceava – 473

–           Spital Municipal Rădăuti – 153

–           Spitalul Municipal Fălticeni – 120

–           Spital Municipal Câmpulung Moldovenesc – 150

–           Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 120

–           Spitalul Orășenesc Siret – 60

Până azi, în centrele de vaccinare din  județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 6889 persoane.

Pentru data de  21 ianuarie a.c. în  Etapa a II-a a campaniei de vaccinare, destinată persoanelor cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum şi personalului-cheie care desfăşoară activităţi în domenii esenţiale s-au îinscris 941 persoane in vederea vaccinării împotriva Sars-Cov2

În judeţul Suceava, sunt deschise publicului pentru programare 7 centre de vaccinare ( Spital Județean Suceava, Spital Municipal Rădăuți, Spital Municipal Fălticeni, Spital Municipal Câmpulung, Spital Orășenesc Gura Humorului, Spital Orășenesc Siret și Sala de sport Vatra Dornei), şi o capacitate zilnică de vaccinare de 420 persoane cu prima doză şi cu rapel.

În judeţul Suceava pentru următoarele 7 de zile zile a fost programat pentru vaccinare impotriva Sars_Cov2 un număr de 7.538 persoane. Gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile, singurul centru de vaccinare unde mai sunt sloturi disponibile fiind cel de la Sala de sport din Vatra Dornei.

Acțiunea de vaccinare cu echipa mobilă continuă astăzi 21.01.2021 în Centrele de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică și Costâna.

Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv.

Comunicatul de presă este semnat de directorul executiv al DSP Suceava,, dr. Dinu Sădean

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *