Vacinare anticovid în județul Suceava: 17.481 persoane vaccinate cu doza I si 2.157 persoane cu doza a II-a. 828 persoane vaccinate ieri la centrele din județ

Direcția de Sănătate Publică a anunțat astăzi că în cursul zilei de ieri 02 febr. a.c  s-a vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2 un număr de 828 persoane (441 doza I și 387 doza a II-a), distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea

 – Spital Județean Suceava – 319

– Spital Municipal Rădăuti – 82

– Spitalul Municipal Fălticeni – 108

– Spital Municipal Câmpulung Moldovenesc – 103

– Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 102

– Spitalul Orășenesc Siret – 90

– Spitalul Municipal Vatra Dornei – 24

Până în momentul de față, în total, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 17.481 persoane cu doza I si 2.157 persoane cu doza a II-a. Pentru data de 3 februarie a.c. pe raza județului Suceava s-au înscris 597 persoane (dintre care 564 pentru rapel) cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, in vederea vaccinării împotriva Sars-Cov2.

Deoarece cantitatea de vaccin este limitată la nivel național, până la sfârșitul lunii februarie a.c. se programează pentru vaccinare doar pentru doza a II-a.

Se reamintește că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *