Valutist sucevean, prădat de 100.000 de euro, în plină zi, într-o parcare de pe strada Mărășești

Un cunoscut valutist sucevean, Vasile Poienar, a rămas astăzi fără 100.000 de euro după ce persoane a căror nume nu au fost deocamdată făcute publice, au forțat cu ranga portbagajul mașinii valutistului. Acțiunea acestora a fost filmată de camerele de supraveghere din parcarea aflată  în spatele magazinelor de pe strada Mărășești, peste drum de Catedrală.

Unii martori ai evenimentului au încercat să îi imobilizeze pe indivizii care erau porniți pe devalizarea mașinii lui Vasile Poienar, fără succes. Mai mult, aceștia au reușit să iasă din parcare cu automobilul, lovind în drum o mașină parcată în zonă. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava au demarat cercetări pentru identificarea autorilor jafului.

Please follow and like us:

One thought on “Valutist sucevean, prădat de 100.000 de euro, în plină zi, într-o parcare de pe strada Mărășești

  • 7 martie 2019 la 18:18
    Permalink

    Adevărul e că așa se face – când ai cca 100.000 (una sută mii ) euro prin buzunare și te incurcă oarecum,că stă buzunarul cam umflat,îi lași în mașină,anume în portbagaj,apoi te duci să faci cumpărături la aprozarul din apropiere! Așa fac toți sucevenii,fie ei valutiști sau nu,e de mirare că niște hoți nesimțiți l-au curățat pe domnul Poienar de acest mizilic,mizând,am zice noi,și pe inteligența ieșită din comun a valutistului,deoarece nimeni nu s-ar gândi,nu-i așa,la o așa șiretenie,să ții banii de-o casă mare,o vilă, cum ar fi,în portbagaj!
    Acuma tre’să aștepte domnul Poienari să-l rezolve sindicalistii domnului Bănică,om deștept și ăla,știe tot,ca un om mare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *