Vântul spulberă ce prinde în cale, în municipiul Suceava. Copaci căzuți pe mașini, acoperișuri spulberate, bucăți de tablă smulse de pe clădiri

Întreg județul Suceava se află astăzi, până la ora 18, conform atenționării Administrației Naționale de Meteorologie sub cod portocaliu de vânt puternic.

Astăzi vântul a măturat ce a prins în cale pe străzile și de pe clădirile din municipiul Suceava. Dimineață, în jurul orei 9, un arbore a  căzut și a distrus un autoturism, pe Aleea Jupiter din municipiul reședință de județ. Pompierii au intervenit imediat pentru defrișare și eliberarea zonei, din fericire nu erau persoane în zonă.

În continuare pompierii militari intervin în mai multe locuri din oraș pentru consolidarea unor bucăți de tablă, care sunt în pericol să cadă la un bloc de pe Aleea Lalelelor, o casa de pe strada Mihai Eminescu, la clădirea policlinicii din Piața Mică și la un bloc turn din zona „Torino”.

Cine trebuie să iasă din casă din diferite motive,  trebuie să fie mai atent decât de obicei, pentru a se asigura că ajunge în condiții optime la locația dorită.Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *