Vânzătoare de lapte din Piața Mare, lăsată fără portofelul cu bani și acte, de un individ necunoscut

Sâmbătă după amiază, pe la ora 14.30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată direct de către o femeie de 66 ani, din comuna Șcheia,  cu privire la faptul că în jurul orei 13.10 în timp ce se afla la Piața Centrală, în zona halei cu lactate, o persoană necunoscută i-a furat portofelul.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, femeia care vindea lapte a fost abordată de o persoană necunoscută de etnie rromă care profitând de neatenția acesteia, i-a furat portofelul, care se afla într-o sacoșă alături de 2 sticle cu lapte ce le oferea spre vânzare.

Persoana necunoscută a fost descrisă ca fiind un bărbat de aproximativ 40 de ani, constituție atletică, o geacă de fâș culoare albastru închis, ce purta o geantă pe umăr. În  portofel se afla suma de 20 de lei, cartea de identitate și cardul de sănătate ale persoanei vătămate.

După ce a furat portofelul, individul a părăsit incinta și s-a deplasat către o direcție necunoscută. În cauză urmează a se viziona imaginile surprinse de camere de supraveghere din zonă.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *