Varianta de ocolire 2 a municipiului Suceava va fi un nod de descărcare pentru drumul expres Pașcani – Suceava, a declarat primarul Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a declarat azi într-o conferință de presă că a avut ieri discuții la Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră privind realizarea rutei ocolitoare nr.2, pentru orașul Suceava.
”Pe relația E85 – Ipotești – Salcea. Această variantă ocolitoare va face parte din Drumul expres cu profil de autostradă Ploiești – Focșani – Bacău –Pașcani – Suceava – Siret. Varianta de ocolire 2 a municipiului Suceava va fi un nod de descărcare pentru drumul expres Pașcani – Suceava. Actualizarea studiului de fezabilitate face parte integrantă din studiul de fezabilitate pentru drumul expres Pașcani – Suceava, care deja s-a licitat și sper ca acest lucru să se întâmple cât mai repede. Noi va trebui să actualizăm hotărâri de consiliul loca de asociere cu comuna Ipotești și cu orașul Salcea. Vom face acest lucru în perioada următoare. Sper ca din luna august să putem prelungi acest parteneriat cu Compania de autostrăzi să punem bazele realizării acestei rute ocolitoare”, a declarat primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *