ActualitatePolitica

Vasile Râmbu, noul președinte ales al Organizației Municipale PSD Suceava. El va candida pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ

Ieri, 21.04.2023, în sala Planetariu din cadrul Observatorului Astronomic Suceava, au avut loc lucrările Conferinței de alegeri a Organizației Municipale Suceava a Partidului Social Democrat.

La conferință au participat un număr de 130 de delegați desemnați de către cele 63 de organizații dar și numeroși invitați; Președintele Organizației Județene – senatorul Ioan Stan, fostul președinte PSD dl Gavril Mîrza, parlamentarii PSD, respectiv deputații Mirela Adomnicăi, Eugen Bejenariu, Gheorghe Șoldan și senatorul Gheorghe Mândruță, subprefecții Cristian Șologon și Florin Sinescu, preşedinta Organizaţiei de Femei Larisa Blanari,  consilieri locali și județeni PSD.

Pentru funcția de președinte al Organizației Municipale PSD Suceava singura candidatură depusă și asumată de către organizație cu unanimitate de voturi a fost a economistului Vasile Rîmbu – fost manager al Spitalului Județean Suceava, cel care cu puțină vreme în urmă a fost desemnat de Organizația Județeană drept candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Suceava.

„Am decis să fac pasul spre politică și să îmi folosesc experiența managerială pentru buna dezvoltare a comunității noastre. Nu mi-au plăcut niciodată vorbele pompoase și siropoase, eu sunt omul faptelor și al acțiunilor hotărâte. Un manager bun este acela care lucrează cu o echipă puternică. După 20 de ani de administrație liberală în orașul Suceava sunt foarte multe lucruri de rezolvat. Împreună putem face lucruri importante. Avem șansa istorică de a transforma Suceava într-un centru urban de cea mai mare importanță” a declarat Vasile Rîmbu în cuvântul său.

Tot cu unanimitate de voturi a fost aleasă și echipa Biroului permanent al OM PSD Suceava, propusă de proaspătul președinte.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *