Mopan Suceava
Politica

Dan Ioan Cușnir, președinte executiv PSD Duceava: Propaganda lui Flutur Gheorghe, ajunsă la nivel de delirium, pune în pericol acordul Schengen

Dan Ioan Cușnir, președintele executiv al PSD Suceava a transmis un comunicat de presă în care constată că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur nu avea ce să caute duminică dimineață pe pista Aeroportului ”Ștefan cel Mare”, la sosirea primului zbor după intrarea României în spațiul Schengen aerian:

 

Propaganda lui Flutur Gheorghe, ajunsă la nivel de delirium, pune în pericol acordul Schengen. Fotografiile prezentate în presa de partid ca fiind “un moment istoric” de fapt demonstrează că există breşe de securitate în fluxurile Aeroportului din Suceava. Cum a ajuns Flutur Gheorghe pe pista de aterizare? Este Flutur Gheorghe mai presus de lege si de regulile pe care trebuie să le respectam, noi oamenii normali?

Un container numit pompos Terminalul 2 al Aeroportului Suceava este exemplificarea impotenţei administrative a lui Flutur Gheorghe, cel care a fost eficient în câştigarea alegerilor dar a avut eficienţa zero în exercitarea actului administrativ.

Pe 01 aprilie, de Ziua Păcălelilor, încalcând normele de securitate, Flutur Gheorghe mai născoceşte o minciună prin care încearcă să acopere eşecul celor doar 5 destinaţii externe ale aeroportului Suceava.

Pentru cei din Iaşi este mult mai simplu pentru că adevărul trebuie doar recunoscut; la aeroportul din Iaşi, având Terminalul 4 modernizat, funcţional şi eficient sunt peste 25 de destinaţii externe.

Dan Ioan Cușnir, președinte executiv PSD Suceava

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *