Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Vasile Tofan este noul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava. Discurs savuros după instalare

Astăzi, 12 mai, Consiliul județean Suceava, reunit în ședință ordinară, au ales noul vicepreședinte al executivului județean. Cele mai multe voturi (22 pentru, 14 împotrivă și un vot anulat) le-a obținut liberalul Vasile Tofan, acesta fiind instalat în funcția rămasă vacantă după ce Cristinel Crețu, fostul vicepreședinte al CJ și-a înaintat demisia din funcție precum și din cea de consilier.

Vasile Tofan l-a avut contracandidat pe social democratul Cristian Macsim, care a obținut 14 voturi pentru, 19 împotrivă, alte 4 voturi fiind nule.

După investirea în funcție, noul vicepreședinte al CJ Suceava Vasile Tofan, a folosit un discurs neconvențional prin care a mulțumit colegilor pentru alegerea făcută, care merită transcris, pentru savoarea lui:

”Onoarea-i dulce, borsu-i acru. Nu pot să fiu nerecunoscător colegilor care mi-au dat votul astăzi, dar în egală măsură și colegilor de la PSD pentru că, într-un fel, este ca la Survivor: fiecare cu tribul lui.

Singura promisiune pe care o fac este următoarea: Am să încerc să îmi fac cât mai bine treaba, pentru ca domniile voastre să fiți cât mai puțin nemulțumiți de faptul că m-ați votat. Bine ar fi să fie bine! Mulțumesc!”

Președintele Consiliului Județean Suceava a apreciat atitudinea proaspătului vicepreședinte Vasile Tofan:

”Într-adevăr, este foarte multă treabă. Ne-am obișnuit și cu nota ușor mai veselă din țara lui Birlic, din care vine vicepreședintele Tofan. Prinde bine și asta câteodată. Sau de cele mai multe ori”.

Vasile Tofan este de profesie inginer și a fost primar al municipiului Fălticeni timp de două mandate, în intervalul 2004 – 2012.

Tot astăzi, pentru locul rămas liber în Consiliul Județean după demisia lui Cristinel Crețu, a depus jurământul liberalul Dumitru Berar, de profesie inginer la SC BERMAS SA.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *