Mopan Suceava
AdministratiePolitica

Vasile Țugui, primarul Vicovului de Jos: Parcul și căile de acces care duc către Crucea Eroilor de la Vicovu de Jos, amenajate. „Vă invit pe toți să vă faceti timp să vizitați acest loc!”

„Omul sfințește locul”¸ iar la la Vicovu de Jos oamenii confirmă cu fiecare ocazie această afirmație.

Dovadă a acestui fapt stă amenajarea parcului și îmbunătățirea căilor de acces către Crucea Eroilor, monument ridicat la inițiativa lui Neculai Spînu în anul 1997.

Un loc de reflexive, de comemorare, de reculegere, dar, în același timp, datorită noilor amenajări, un loc care, cu siguranță va fi inclus în traseele localnicilor și a celor din localităților din împrejurul Vicovului de Jos.

Vasile Țugui, gospodarul ales în fruntea comunității din Vicovu de Jos, care candidează pentru un nou mandate, a transmis:

”Cu determinarea și dedicarea care îl caracterizează, domnul viceprimar Petru Bilibou alături de o echipă de oameni inimoși au reușit cu succes, să ducă la îndeplinire această inițiativă.

Doresc să le mulțumesc pentru această realizare, dar și pentru implicarea și susținerea de care dau dovadă la fiecare activitate desfășurată în comuna noastră.

Vă invit pe toți să vă faceti timp să vizitați acest loc, în care credința, recunoștința pentru eroii noștri și frumusețea peisajelor se îmbină în mod minunat!!!

CMF 21240002

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *