”Vătămare corporală din culpă”, cercetare penală pentru un cerb care a lovit un motociclist, la Crucea

Uneori avem parte și de știri mai puțin obișnuite. Una dintre acestea ne-a fost furnizată de polițiștii din Crucea, care au trebuit să rezolve un caz ce va intra în analele investigațiilor polițienești din acea parte a județului Suceava.

Astfel, la data de 09.06.2019, pe la ora 17.54, A.G., de 19 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea motociclul marca Suzuki, cu număr de înmatriculare provizoriu, pe DJ 175 A, în comuna Crucea, din direcția Chiril către Pojorâta, când a ajuns la kilometrul 4 + 800 metri, pe un sector de drum în rampă, din partea dreapta a drumului, din pădure, a ieşit un cerb care a lovit lateral vehiculul, motociclistul s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea tânărului motociclist, care a fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul de „plagă contuză genunchi stâng, traumatism coapsă dreapta”.

Polițiștii din Crucea au anunțat că  s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Urmează o vânătoare de cerbi prin pădurile de la Crucea, animalul vinovat va fi identificat din sumedenia de paricopitate forestiere ce vor fi împușcate, fiind indicat ca autor al vânătăilor și deranjului adus imberbului motociclist și se va da și un comunicat de presă, cu fotografia căpățânii neglijentului cerb, pe pat de cetină, cu coarnele având în spate decor de molizi și cu limba albăstrită afară din gură, ”din motive de deces”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *